Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział/Poddział "Forum Romanum"

xtie

Ankieta   

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za dodaniem tego dzia?u ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proponuję dodanie działu "Forum Romanum" pomiędzy "Sugestie dot. forum" a "Aplikacje na KidModeratorów"

Większość z was zapewne już dobrze sobie skojarzyła - Forum Romanum to rynek, na którym odbywały się różne dyskusje itp.

Jaki byłby cel tego działu ?

Zakładano by tutaj tematy w celu dyskusji o danym użytkowniku (głównie w celu omówienia złego zachowania danego użytkownika).

Czyli np. ja kogoś nastraszyłem, często spamowałem i ktoś założy temat o mnie i tak każdy będzie się wypowiadał co sądzi o zachowaniu i administracja podejmie właściwe kroki.

Dodatkowo można podzielić dział na dwa poddziały (opcjonalnie):

- Użytkownicy

- Administracja

Moim zdaniem taki dział oczyściłby dział "Sugestie dot. forum", a także pozwolił wszystko uporządkować.

Moim zdaniem jesteśmy społecznością i takie sprawy powinni być załatwiane na forum publicznym.

Dziękuję za przeczytanie mojego tematu i zapraszam do dyskusji

:D

Opublikowano

Nie. Byłby tam jeden wielki hejt i spam. Rozumiem, na jakimś mniejszym forum, gdzie ludzie siebie szanują. Ale nie tu, gdzie popełnisz błąd ortograficzny i jesteś wyzywany od tępaków.

Game Over

Opublikowano

Od czego masz administrację? Od tego, aby utrzymywać porządek, a więc o hejty się nie martw.

Administracja ma ważniejsze sprawy na głowie, niż upominanie każdą osobę z osobna żeby nie hejtowała.

Game Over

Opublikowano

Upominać? Ostrzeżenia się daje.

Od tego jest Moderator, aby mieć pieczę nad danym działem i pilnować porządku.. No chyba, że od tego, że "bo mogę".

Spadam do roboty w nocy sprawdzę postępy dyskusji, emanko ;D

Opublikowano

Warto zrobic cos takiego tylko musial by jakis admin utrzymywac porzadek

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie, fala hejtu i bezsensownego spamu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie. Byłby tam jeden wielki hejt i spam. Rozumiem, na jakimś mniejszym forum, gdzie ludzie siebie szanują. Ale nie tu, gdzie popełnisz błąd ortograficzny i jesteś wyzywany od tępaków.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Czy ja wiem... Hejt będzie zawsze. Mi pomysł Dami90x się podoba i jeśli będzie tak jak on napisał to popieram :)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem?

Byłyby warny i bana za hejtowanie - chyba każdy dział(oprócz pogaduszek) ma swoich moderatorów więc i tam był by porządek...

I to jeszcze moderatorzy mówią na nie argumentując, że będzie bajzel... Sorki, ale do roboty, a nie pokazywać jaką się ma rangę.

Czasami mam takie odczucie, że tak jest.

Opublikowano

Czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem?

Byłyby warny i bana za hejtowanie - chyba każdy dział(oprócz pogaduszek) ma swoich moderatorów więc i tam był by porządek...

I to jeszcze moderatorzy mówią na nie argumentując, że będzie bajzel... Sorki, ale do roboty, a nie pokazywać jaką się ma rangę.

Czasami mam takie odczucie, że tak jest.

Ale ty myślisz, że moderatorzy zapobiegną wszelkim flame? Ktoś wypowie byle słowo i później wojna przez kilka miesięcy. Modzi tu nic sami nie ogarną, a Admini nie są od pilnowania tego działu. Nadal jestem na nie.+

Game Over

Opublikowano

Twierdzisz, że Moderatorzy nie ogarną.

Wybacz, ale to mija się z celem.

Tak jak wyżej napisałem od tego jest moderator, a ten dział byłby właśnie do omawiania konfliktów, z tym, że w cywilizowany i moderowany sposób.

Dlaczego tak ciężko jest wam się przełamać? Ja rozumiem, że dla niektórych takie coś byłoby niekomfortowe, ale czy to oznacza, że taki dział nie miałby sensu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...